9 работи кои секоја жена треба да ги прави после секс


9 работи кои секоја жена треба да ги прави после секс

Кога еднаш акцијата во креветот ќе заврши, најлошото нешто што може да го направите е да легнете на грб и да заспиете.

9-raboti-koi-sekoja-zena-treba-da-gi-pravi-posle-seks-2-01.jpg

Јасно е дека телото ви е изморено и претрпело „напорна“ физичка активност, меѓутоа можете да издржите будни уште барем половина час.

Во тој половина час, секоја жена треба да:

9-raboti-koi-sekoja-zena-treba-da-gi-pravi-posle-seks-01.jpg

9-raboti-koi-sekoja-zena-treba-da-gi-pravi-posle-seks-02.jpg

9-raboti-koi-sekoja-zena-treba-da-gi-pravi-posle-seks-03.jpg

9-raboti-koi-sekoja-zena-treba-da-gi-pravi-posle-seks-04.jpg

9-raboti-koi-sekoja-zena-treba-da-gi-pravi-posle-seks-05.jpg

9-raboti-koi-sekoja-zena-treba-da-gi-pravi-posle-seks-06.jpg

9-raboti-koi-sekoja-zena-treba-da-gi-pravi-posle-seks-07.jpg

9-raboti-koi-sekoja-zena-treba-da-gi-pravi-posle-seks-08.jpg

9-raboti-koi-sekoja-zena-treba-da-gi-pravi-posle-seks-09.jpg

М. Д. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Какви гради, каков задник... Знаеш ли ти какви очи има? Беше петок, ден или два после фамозниот празник по кој сите полудуваат, трчаат п...
30 правила благодарение на кои ќе имате фантастичен секс после 30-тата Сите мислат дека до 30-тата знаат апсолутно сè што може да се знае на тема секс ...
Работи кои секоја жена ги заслужува (а, не ги бара) од партнерот Секоја жена заслужува и треба да бара неколку работи од својот маж. Но, најчесто...