Стоење на прсти, разголен грб: Неочекувани ситници на кои паѓаат мажите


Стоење на прсти, разголен грб: Неочекувани ситници на кои паѓаат мажите

Следен пат кога ќе смислувате начини како индиректно да го возбудите мажот кој ви се допаѓа, излезете надвор од клишеата.

stoenje-na-prsti-razgolen-grb-neocekuvani-sitnici-na-koi-pagjaat-mazite-001.jpg

Постојат и нестандардни ситници кои без сомневање секојпат успеваат, а можеби досега не сте ги знаеле. 

12 едноставни работи кои треба да ги правите ако сакате да привлечете некој:

1. Наместете си ја косата

stoenje-na-prsti-razgolen-grb-neocekuvani-sitnici-na-koi-pagjaat-mazite-02.jpeg

2. Застанете на прсти

stoenje-na-prsti-razgolen-grb-neocekuvani-sitnici-na-koi-pagjaat-mazite-03.jpeg

3. Разбушавете ја косата

stoenje-na-prsti-razgolen-grb-neocekuvani-sitnici-na-koi-pagjaat-mazite-04.jpeg

4. Истегнете се

stoenje-na-prsti-razgolen-grb-neocekuvani-sitnici-na-koi-pagjaat-mazite-05.jpeg

5. Ставете очила

stoenje-na-prsti-razgolen-grb-neocekuvani-sitnici-na-koi-pagjaat-mazite-06.jpeg

6. Замотајте се во пешкир после туширање

stoenje-na-prsti-razgolen-grb-neocekuvani-sitnici-na-koi-pagjaat-mazite-07.jpeg

7. Држете ги сите опции отворени при разговорите

stoenje-na-prsti-razgolen-grb-neocekuvani-sitnici-na-koi-pagjaat-mazite-08.jpeg

8. Кажете го неговото име

stoenje-na-prsti-razgolen-grb-neocekuvani-sitnici-na-koi-pagjaat-mazite-09.jpeg

9. Разголете го грбот

stoenje-na-prsti-razgolen-grb-neocekuvani-sitnici-na-koi-pagjaat-mazite-10.jpeg

10. Воспоставете контакт со очите

stoenje-na-prsti-razgolen-grb-neocekuvani-sitnici-na-koi-pagjaat-mazite-11.jpeg

11. Облечете високи потпетици

stoenje-na-prsti-razgolen-grb-neocekuvani-sitnici-na-koi-pagjaat-mazite-12.jpeg

12. Покажете интерес за работите кои ги сака

stoenje-na-prsti-razgolen-grb-neocekuvani-sitnici-na-koi-pagjaat-mazite-13.jpeg

М. Д. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

5 начини повеќе да уживате во бакнувањето Сите сме имале лоши искуства со бакнувањето. Има многу фактори што влијаат на то...
10 работи кои жените не ги поднесуваат кај мажите Веќе сме свесни дека стриите, целулитот, темниот кармин или вештачките трепки нè...
Машки водич за брак Факт е дека многу нешта ќе се сменат откако ќе затанете пред олтар и ќе кажете Д...