Модни катастрофи од црвениот тепих заради кои некогаш сме останале без зборови


Модни катастрофи од црвениот тепих заради кои некогаш сме останале без зборови

Дамите на црвениот тепих посебно сакаат да се истакнат да блескаат, да изгледаат совршено, уникатно...

modni-katastrofi-od-crveniot-tepih-zaradi-koi-nekogash-sme-ostanale-bez-zborovi-01.jpg

Но, понекогаш знаат и да претераат.

Па, наместо да изгледаат елегантно и да воодушевуваат, да нè остават зборови:

Пример:

1. Ријана

modni-katastrofi-od-crveniot-tepih-zaradi-koi-nekogash-sme-ostanale-bez-zborovi-1.jpg

2. Ники Минаж

modni-katastrofi-od-crveniot-tepih-zaradi-koi-nekogash-sme-ostanale-bez-zborovi-2.jpg

3. Мајли Сајрус

modni-katastrofi-od-crveniot-tepih-zaradi-koi-nekogash-sme-ostanale-bez-zborovi-3.jpg

4. Криси Тајген

modni-katastrofi-od-crveniot-tepih-zaradi-koi-nekogash-sme-ostanale-bez-zborovi-4.jpg

5. Тони Брекстон

modni-katastrofi-od-crveniot-tepih-zaradi-koi-nekogash-sme-ostanale-bez-zborovi-5.jpg

6. Саша Градива

modni-katastrofi-od-crveniot-tepih-zaradi-koi-nekogash-sme-ostanale-bez-zborovi-6.jpg

7. Зои Салдана

modni-katastrofi-od-crveniot-tepih-zaradi-koi-nekogash-sme-ostanale-bez-zborovi-7.jpg

8. Мадона

modni-katastrofi-od-crveniot-tepih-zaradi-koi-nekogash-sme-ostanale-bez-zborovi-8.jpg

9. Сара Џесика Паркер

modni-katastrofi-od-crveniot-tepih-zaradi-koi-nekogash-sme-ostanale-bez-zborovi-9.jpg

10. Пријанка Чопра

modni-katastrofi-od-crveniot-tepih-zaradi-koi-nekogash-sme-ostanale-bez-zborovi-10.jpg

11. Летиција Каста

modni-katastrofi-od-crveniot-tepih-zaradi-koi-nekogash-sme-ostanale-bez-zborovi-11.jpg

12. Џој Вила

modni-katastrofi-od-crveniot-tepih-zaradi-koi-nekogash-sme-ostanale-bez-zborovi-12.jpg

Н. Г. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Сара Џесика Паркер: 7 чанти кои секоја жена треба да ги има Откако претстави парфеми, колекција црни фустани и неколку модели на чевли со не...
Како изгледа уличната мода на различни страни од светот? Во денешно време, изгледа како да модерните луѓе може да се најдат само низ улиц...
5 модни парчиња кои секоја жена треба да ги поседува по 30-тата Секој човек има сопствен стил и вкус кога станува збор за облеката, но има некои...