Насликана висока мода


Насликана висока мода

naslikana-visoka-moda-povekjeCouture е уметност! И веруваме дека би се сложиле со ова. Таа е над сите кризи и рецесии, над сите опсесии од евтините улични брендови во потполно...


...нова паралелна вселена. А, тек кога една уметност инспирира друга...

Модниот илустратор Дејвид Даунтаун е еден од најдобрите и веќе 15 години е ангажиран од "The Financial Times" каде ги скицира couture креациите.

Оваа година истото го направи и за Vogue. Уживајте.

naslikana-visoka-moda-1

naslikana-visoka-moda-2

naslikana-visoka-moda-3

naslikana-visoka-moda-4

naslikana-visoka-moda-5

naslikana-visoka-moda-6

naslikana-visoka-moda-7

naslikana-visoka-moda-8

 

Би можело да ве интересира:

Дали жолтиот цветен фустан на Меланија Трамп беше првата модна грешка?... Меланија Трамп досега многупати го докажа својот вкус и стил кога станува збор з...
Онлајн нарачки на фустан кои се претвориле во кошмар Огромен број на жени се решаваат да купуваат онлајн, заборавајќи дека постојат т...
Илустриран водич: Како да одберете костим за капење според градбата на... Омиленото летно парче на секоја жена – костим за капење. За него со месеци ќе се...