New Yorker - есен 2011


New Yorker - есен 2011

new-yorker-esen-2011-povekjeНовата колекција на New Yorker за есен 2011 ги комбинира боите на есенската шума, залез на сонцето, шушкањето на лисјата и нежниот ветер.


Ѕирнете меѓу златните крзнени јакни, топлите греачи и трендовските детали од најновата колекција на овој бренд.

new-yorker-esen-2011-1

new-yorker-esen-2011-2

new-yorker-esen-2011-3

new-yorker-esen-2011-4

new-yorker-esen-2011-5

new-yorker-esen-2011-6

new-yorker-esen-2011-7

new-yorker-esen-2011-8

new-yorker-esen-2011-9

new-yorker-esen-2011-10

new-yorker-esen-2011-11

new-yorker-esen-2011-12

new-yorker-esen-2011-13

new-yorker-esen-2011-14

new-yorker-esen-2011-15

new-yorker-esen-2011-16

new-yorker-esen-2011-17

new-yorker-esen-2011-18

new-yorker-esen-2011-19

 

Би можело да ве интересира:

Славните носат: Фармерки на врзување?! (фото) Одамна не сме виделе почудни фармерки, а за многу кратко време станаа хит меѓу с...
Според Pinterest: Која е најпопуларната летна чанта? (фото) Омилена помеѓу трендсетерките, оваа чанта е забележана и во рацете на многубројн...
4 години и над 10.000 хартивчиња од бонбони биле потребни за овој фуст... „Околу 4 години собирав хартивчиња од Starbust бонбончиња, со помош од пријатели...