Како изгледаат градовите погледнати одозгора?


Како изгледаат градовите погледнати одозгора?

Вообичаено, кога патуваме низ нови градови, правиме фотографии од она што го гледаме пред нас, но ретко кога имаме можност да ги видиме градовите, буквално од секој агол.

kako-izgledaat-gradovite-poglednati-odozgora-01.jpg

На пример, ако немаме дрон, дефинитивно не можеме да видиме како изгледаат и одозгора.

Погледот од доле, од земја не ни дозволува комплетно да се воодушевуваме на најголемите и најпознати архитектонски зданија.

Но затоа, тука е рускиот тим AirPano кои шетаат низ светот и ни даваат уникатен поглед од градовите кои ги посетуваат.

Токму заради тоа, бројот на луѓе кои ги следат на Инстаграм, секојдневно расте:

Н. Г. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

35 патувања кои треба да ги остварите со својот партнер во текот на жи... Нема појасен индикатор за квалитетот на врската од заедничко патување со партнер...
12 тајни како патувањето со авион да биде поудобно Ако сакате да патувате низ светот и тоа го правите со авион и долги летови, тога...
25 градови кои се поубави со снег Снегот има моќ да го претвори секој град во бајка.Без оглед на тоа дали ја сакат...