Вежби за цврсти стомачни мускули (видео)

Опуштен стомак е она што секако не сакаме да го имаме ова лето на плажа. Затоа, додека се уште не е доцна, започнете со активност.

vezbi-za-cvrsti-stomacni-muskuli-video

Оваа вежба се состои од четири основни вежби, а ги препорачува фитнес експертот Аманда Расел.

Да не должиме многу, на видеото ги имате инструкциите:

Би можело да ве интересира:
Атмосферата на Зрче - Жешки девојки, згодни момци, коктели и музикаАтмосферата на Зрче - Жешки девојки, згодни момци, коктели и музика...
Плажата Зрче на хрватскиот остров Паг полека но сигурно се претвора во балканска Ибица. Ситен песок,...
Сè во едно за на плажа: Го полни мобилниот, микса коктели, свири радио и ладиСè во едно за на плажа: Го полни мобилниот, микса коктели, свири радио и лади...
Колку пати додека лежите на плажа и сте помислиле: Ех, да би имале сега некое ладно пиво или коктел....
Ситниците го прават животот, но овие неколку го прават летото исклучително доброСитниците го прават животот, но овие неколку го прават летото исклучително добро...
Малите работи во животот се оние кои прават големи разлики, па време е да го ослободите вашиот авант...

Препорачано од Facebook