Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg
Еднаш некој ми рече: „Се надевам дека ќе доживеете сите соништа да ви се остварат.“ Одговорив: „Се надевам дека нема, зошто ако живеам и ми се исполнат сите соништа, мртов сум.“ Токму неисполнетите соништа нè одржуваат во живот.
Роберт Шулер