Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg
Лесно е во светот да живееш според мислењето на другите, лесно е во самотијата да живееш на свој начин, но голем човек е оној кој сред толпата со совршена леснотија ја зачувал својата индивидуалност.
Ралф Валдо Емерсон (1803-1882)