CRNOBELO.com


Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg

Најнови игри

И покрај сите страдања што ги гледаме и што не стегаат околу вратот, имаме незапирлив инстинкт кој нé држи исправени.
Блез Паскал (1623-1662)