CRNOBELO.com - Results from #24


Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg

Најнови игри

Оној кој умее како да покажува и прифаќа добрина е подобар пријател од било кое богатство.
Софокле (496-406 пр.н.е.)