CRNOBELO.com - Results from #216


Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg

Најнови игри

Сите големи нешта се едноставни и најчесто се изразуваат со еден збор: слобода, правда, чест, должност, милост, надеж.
Сер Винстон Черчил (1874-1965)