thumbnail_Logo.jpg

 

Овој сајт е посветен на едукација, со цел да се спречи изложеност на чад од цигарите.


Одговараме на прашањето „Каде гори?“
,
прашања поврзани со штетните материи кои се создаваат при согорување на тутунот и обрнуваме внимание на општиот проблем со согорувањето кој има негативно влијание на животната средина. Прочитај повеќе.

 ЗА СТРАНИЦАТА

„Каде гори?“ е дел од пошироката иницијатива на ФМТКП ДОО Скопје во Северна Македонија и е посветена на едукација на јавноста со цел да се спречи изложување на населението на чадот од цигарите. Целта на оваа страница е да ја запознае јавноста со проблемите предизвикани од чадот од цигарите и согорувањето на тутунот. Исто така, страницата дава информации во врска со формирањето на чад од тутун, како и штетните материи што се создаваат со горење цигари. Конечно, страницата има за цел да ја подигне свеста кај читателите и да обезбеди релевантни информации за штетноста од согорувањето како појава. „Каде гори?“ на кој било начин не е поврзано да биде поврзано со промоција или рекламирање на која било категорија на производи.

Креаторите ги поседуваат правата на интелектуална сопственост во текстовите и другите материјали содржани на оваа веб-страница (вклучувајќи ги сите информации, слики, текст, дизајн, видео и аудио).
Ниту еден дел од „Каде гори?“ не смее да се продава или дистрибуира за комерцијални цели, ниту пак може да се менува или инкорпорира во публикации или други веб-страници.
Како да се ослободите од лошите навики?

* Решението лежи во наоѓањето алтернативи на однесувањто што влијае негативно врз нас

* Да ја замениме лошата навика со добра

losi-naviki-kopce.jpg

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg