Кино проекции


Кино проекции

 

КИНО МИЛЕНИУМ

Адреса: ГТЦ, 1-ви кат, сек. 8 лок. 49; Контакт: 02/3120 389

 
 

ЧЕТВРТОК  (13.06)

15:00- АЛАДИН (ALADDIN) -128’
17:30 –ГОДЗИЛА: КРАЛОТ НА SВЕРОВИТЕ (GODZILLA: KING OG THE MONSTERS)-131’
20:00- -ЛУЃЕ ВО ЦРНО: ИНТЕРНАЦИОНАЛА (MEN IN BLACK: INTERANATIONAL) -115’ ПРЕМИЕРА
22.00 – ИКС –МЕН МРАЧНИОТ ФЕНИКС (X –MEN: DARK PHOENIX) -113’

ПЕТОК  (14.06)

15:00- АЛАДИН (ALADDIN) -128’
17:30 –ГОДЗИЛА: КРАЛОТ НА SВЕРОВИТЕ (GODZILLA: KING OG THE MONSTERS)-131’
20:00- -ЛУЃЕ ВО ЦРНО: ИНТЕРНАЦИОНАЛА (MEN IN BLACK: INTERANATIONAL) -115’
22.00 – ИКС –МЕН МРАЧНИОТ ФЕНИКС (X –MEN: DARK PHOENIX) -113’

САБОТА (15.06.)

11:00 - ПОКЕМОН : ДЕТЕКТИВОТ ПИКАЧУ (POKEMON: DETECTIVE PIKACHU) -104’
13:00 – ТАЈНИОТ ЖИВОТ НА МИЛЕНИЦИТЕ 2 (THE SECRET LIFE OF PETS )- 86’
15:00- АЛАДИН (ALADDIN) -128’
17:30 –ГОДЗИЛА: КРАЛОТ НА SВЕРОВИТЕ (GODZILLA: KING OG THE MONSTERS)-131’
20:00- -ЛУЃЕ ВО ЦРНО: ИНТЕРНАЦИОНАЛА (MEN IN BLACK: INTERANATIONAL) -115’
22.00 – ИКС –МЕН МРАЧНИОТ ФЕНИКС (X –MEN: DARK PHOENIX) -113’

НЕДЕЛА  (16.06)

11:00 - ПОКЕМОН : ДЕТЕКТИВОТ ПИКАЧУ (POKEMON : DETECTIVE PIKACHU) -104’
13:00 – ТАЈНИОТ ЖИВОТ НА МИЛЕНИЦИТЕ 2 (THE SECRET LIFE OF PETS )- 86’
15:00- АЛАДИН (ALADDIN) -128’
17:30 –ГОДЗИЛА: КРАЛОТ НА SВЕРОВИТЕ (GODZILLA: KING OG THE MONSTERS)-131’
20:00- -ЛУЃЕ ВО ЦРНО: ИНТЕРНАЦИОНАЛА (MEN IN BLACK: INTERANATIONAL) -115’
22.00 – ИКС –МЕН МРАЧНИОТ ФЕНИКС (X –MEN: DARK PHOENIX) -113’

ПОНЕДЕЛНИК (17.06)

15:00- АЛАДИН (ALADDIN) -128’
17:30 –ГОДЗИЛА: КРАЛОТ НА SВЕРОВИТЕ (GODZILLA: KING OG THE MONSTERS)-131’
20:00- -ЛУЃЕ ВО ЦРНО: ИНТЕРНАЦИОНАЛА (MEN IN BLACK: INTERANATIONAL) -115’
22.00 – ИКС –МЕН МРАЧНИОТ ФЕНИКС (X –MEN: DARK PHOENIX) -113’

ВТОРНИК  (18.06)

15:00- АЛАДИН (ALADDIN) -128’
17:30 –ГОДЗИЛА: КРАЛОТ НА SВЕРОВИТЕ (GODZILLA: KING OG THE MONSTERS)-131’
20:00- -ЛУЃЕ ВО ЦРНО: ИНТЕРНАЦИОНАЛА (MEN IN BLACK: INTERANATIONAL) -115’
22.00 – ИКС –МЕН МРАЧНИОТ ФЕНИКС (X –MEN: DARK PHOENIX) -113’

СРЕДА  (19.06)

15:00- АЛАДИН (ALADDIN) -128’
17:30 –ГОДЗИЛА: КРАЛОТ НА SВЕРОВИТЕ (GODZILLA: KING OG THE MONSTERS)-131’
20:00- -ЛУЃЕ ВО ЦРНО: ИНТЕРНАЦИОНАЛА (MEN IN BLACK: INTERANATIONAL) -115’
22.00 – ИКС –МЕН МРАЧНИОТ ФЕНИКС (X –MEN: DARK PHOENIX) -113’

Најнови игри