Влатко Лозановски и Есма - Империја (видео)


Влатко Лозановски и Есма - Империја (видео)

Есма Реџепова и Влатко Лозаноски ќе бидат македонски претставници на Евровизија 2013 година што ќе се одржи во Малме, Шведска.

vlatko-lozanovski-i-esma-imperija-video

Двете полуфиналиња ќе се одржат на 14 и на 16 мај, а финалето е закажано за 18 мај 2013 година.

Преслушајте како звучи нашиот дует:

Како ви се допаѓа?

Би можело да ве интересира:

„Lost and Found“ e песната со која Eye Cue ќе нѐ претставуваат на Евро... Денес на официјалната страна на МРТ беше објавен новиот претставник на Македониј...

Најнови игри

Големата надеж е многу поголем поттик во животот отколку што би можела да биде каква и да е доживеана радост.
Фридриг Вилхелм Ниче (1844-1900)

Последни коментари