Календар со празници за 2018-та година


Календар со празници за 2018-та година

kalendar-so-praznici-za-2018-ta-godina-001.jpg

Традиционално и оваа година ве информираме кои денови се неработни во 2018-та за полесно да си направите планови.

Кои денови ќе одморите од работа и училиште?

Кога ќе може да прошетате на продолжен викенд без да си „потрошите“ слободен ден?

Кога конечно ќе поспиете без да навивате аларм за следниот ден?

За подобро да си ја организирате годината:

Календарот со празници за 2018-та година можете да го преземете во PDF тука.

Во секое време ќе можете да го најдете на CRNOBELO.com во делот „Препорачуваме“ (во најдесната колона).

Супер би било доколку си го испечатите и го поставите на видно место, да може ситно да броите до следниот неработен ден.

Календарот е достапен и во .ics формат.

Преземете го календарот во .ics формат тука.

Доколку го барате календарот од 2017-та, можете да го најдете тука.

П.С. Не бидете себични, кликнете „Сподели“ за да си го симнат и вашите пријатели 😀