Спонзорирано од:
Спонзорирано од ОгласиЗаРабота.мк


Интервју со Вики Димчевска, менаџер за маркетинг и продажба во градежниот сектор: „Кога се работи со љубов, успехот е гарантиран“

(Комерцијален текст) Вики Димчевска од Скопје е млада и успешна жена во бизнисот со недвижности, која докажува дека со многу труд и напорна работа, може да се биде успешен во реализирање на целите.

intervju-so-viki-dimchevska-menadjer-za-marketing-i-prodazhba-vo-gradezhniot-sektor-na-makedonija-koga-se-raboti-so-ljubov-uspehot-e-garantiran-001.jpg

Вики 11 години е менаџер во секторот за маркетинг и продажба во Агенцијата за недвижности - Букефал АС, чија дејност е продавање и изнајмување на недвижен имот (станбено деловни објекти, плацеви, вили и индивидуални куќи).

Квалитет, стабилност, удобност и добра локација за нов дом се главните карактеристики кои ви ги гарантираат во нивната агенција. 

viki-dimchevska-menadjer-za-marketing-i-prodazhba-vo-gradezhniot-sektor-na-makedonija-koga-se-raboti-so-ljubov-uspehot-e-garantiran-02.jpg

Тимската работа носи успеси – за развојот на нејзината кариера и заедничките успеси, најголем „виновник“ е нејзината колешка Мелита.

„Текот и успехот во мојата кариера, пред сè, се должат на мојата ѕвезда водилка, ментор, херој, најдобра пријателка, колешка и сопатник во работата и животот Мелита Котеска- основоположник и креатор, „мозокот“ на оваа успешна агенција за недвижности Букефал Ас, точно пред 11 години.“

viki-dimchevska-menadjer-za-marketing-i-prodazhba-vo-gradezhniot-sektor-na-makedonija-koga-se-raboti-so-ljubov-uspehot-e-garantiran-004.jpg

Нејзината посветеност на полето на работата, но и во хуманитарните активности во земјава е препознаена и наградена:

Вики Димчевска е добитник на многу признанија и благодарници, меѓу кои:

Признание за најдобар агент за недвижности за 2020-та година - во време на пандемија (Ковид 19), прогласена од инвеститорите во градежниот сектор. 

viki-dimchevska-menadjer-za-marketing-i-prodazhba-vo-gradezhniot-sektor-na-makedonija-koga-se-raboti-so-ljubov-uspehot-e-garantiran-04.jpgСо проф. д-р. Ванчо Чифлиганец, Адора Инженеринг

viki-dimchevska-menadjer-za-marketing-i-prodazhba-vo-gradezhniot-sektor-na-makedonija-koga-se-raboti-so-ljubov-uspehot-e-garantiran-05.jpg

Препознаена и наградена е за нејзината посветеност на полето на работата, но и голем придонес има во хуманитарните активности во земјава:

Вики Димчевска е амбасадор за човекови права и хуманитарни активности во Р.С.Македонија за 2020 / 2021 год. Прогласена од Новинари за човекови права и Британска Амбасада.

viki-dimchevska-menadjer-za-marketing-i-prodazhba-vo-gradezhniot-sektor-na-makedonija-koga-se-raboti-so-ljubov-uspehot-e-garantiran-06.jpg

Успешна соработка со 16 градежни компании.

Агенцијата за недвижности Букефал АС има склучено договори за соработка со 16 градежни компании и има ексклузивно право за продавање на нивните станбено - деловни објекти.

intervju-so-viki-dimchevska-menadjer-za-marketing-i-prodazhba-vo-gradezhniot-sektor-na-makedonija-koga-se-raboti-so-ljubov-uspehot-e-garantiran-06.jpg

Кога се работи она што се сака, успехот е гарантиран.

„Во моето 11 годишно работно искуство во областа на градежништвото, се водам по мотото: "Квалитетот не е чин - тој е навика".

Секој што работи вредно, чесно, со позитивна мисла и љубов кон тоа што го работи има 100% гарантиран успех!

Кога жените работат, економијата расте.

Успехот е пат, а не крајна дестинација“ - вели Вики.

viki-dimchevska-menadjer-za-marketing-i-prodazhba-vo-gradezhniot-sektor-na-makedonija-koga-se-raboti-so-ljubov-uspehot-e-garantiran-07.jpg

intervju-so-viki-dimchevska-menadjer-za-marketing-i-prodazhba-vo-gradezhniot-sektor-na-makedonija-koga-se-raboti-so-ljubov-uspehot-e-garantiran-09.jpgОбиколка на објекти со велосипед

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg