Американски Идол: Финалисти


Американски Идол: Финалисти

finalisti-na-amerikanski-idol-povekjeКако што се ближи крајот на Американскиот Идол, се искристализираа најголемите таленти на ова неверојатно шоу. Жирито во состав од Џенифер...

 

...Лопез, Стивен Тајлер и Ренди Џексон имаа тешка задача да ги одберат најдобрите, сепак последниот збор го имаше публиката и одбра 5 женски и 5 машки финалисти.

Ова се некои од финалистите кои нам ни оставија најдобар впечаток: