Последните зборови на славните пред да го напуштат овој свет


Последните зборови на славните пред да го напуштат овој свет

Зборовите значат многу. Без зборовите, никогаш немаше да можеме да го искажеме сето она што го мислиме и чувствуваме.

koi-bile-poslednite-zborovi-na-slavnite-pred-da-go-napushtat-ovoj-svet-01.jpg

Разговорите што ги имаме со луѓето ја прават суштината на нашето постоење, па последните зборови се своевидно заокружување на нашиот живот пред да отидеме во некој друг свет.

Во продолжение прочитајте кои биле последните зборови на славните личности, кажани или напишани, непосредно пред нивната смрт кои сигурно ќе се паметат засекогаш:

koi-bile-poslednite-zborovi-na-slavnite-pred-da-go-napushtat-ovoj-svet-03.jpg

koi-bile-poslednite-zborovi-na-slavnite-pred-da-go-napushtat-ovoj-svet-13.jpg

koi-bile-poslednite-zborovi-na-slavnite-pred-da-go-napushtat-ovoj-svet-12.jpg

koi-bile-poslednite-zborovi-na-slavnite-pred-da-go-napushtat-ovoj-svet-11.jpg

koi-bile-poslednite-zborovi-na-slavnite-pred-da-go-napushtat-ovoj-svet-10.jpg

koi-bile-poslednite-zborovi-na-slavnite-pred-da-go-napushtat-ovoj-svet-09.jpg

koi-bile-poslednite-zborovi-na-slavnite-pred-da-go-napushtat-ovoj-svet-07.jpg

koi-bile-poslednite-zborovi-na-slavnite-pred-da-go-napushtat-ovoj-svet-06.jpg

koi-bile-poslednite-zborovi-na-slavnite-pred-da-go-napushtat-ovoj-svet-05.jpg

koi-bile-poslednite-zborovi-na-slavnite-pred-da-go-napushtat-ovoj-svet-04.jpg

koi-bile-poslednite-zborovi-na-slavnite-pred-da-go-napushtat-ovoj-svet-02.jpg

М. В. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Кога славните дами ќе му дадат слободен ден на фризерот (фото) Сјајната и густа коса со која можат да се пофалат славните дами е сон на секоја ...
Славните личности и нивните деца - копии на нив (фото) Ако сте родител, прекрасно е чувството да видите колку децата личат на вас. ...
Ријана била кадет, Џорџ Клуни редел полици во маркети: Што работеле сл... Кога ги гледаме славните личности на телевизија и на интернет, тешко дека можеме...