Како изгледаат ќерките на славните мажи? (фото)


Како изгледаат ќерките на славните мажи? (фото)

Грејс и Луси де Вито, ќерките на Дани де Вито

kako-izgledaat-kjerkite-na-slavnite-mazhi-foto-08.jpg

Матилда Леџер, ќерката на Хит Леџер

kako-izgledaat-kjerkite-na-slavnite-mazhi-foto-09.jpg

Брук Хоган, ќерката на Халк Хоган

kako-izgledaat-kjerkite-na-slavnite-mazhi-foto-10.jpg

Дејзи Оливер, ќерката на Џејми Оливер

kako-izgledaat-kjerkite-na-slavnite-mazhi-foto-11.jpg

Изабела Дејмон, ќерката на Мет Дејмон

kako-izgledaat-kjerkite-na-slavnite-mazhi-foto-12.jpg

Наташа и Малиа Обама, ќерките на Барак Обама

kako-izgledaat-kjerkite-na-slavnite-mazhi-foto-13.jpg

M. M. | ЦрнобелоБи можело да ве интересира:

Ѕвездите во издание „како за до продавница“ (фото) На црвениот тепих и на официјалните настани секогаш изгледаат совршено, но какви...
Како изгледаат славните личности со бричена глава? (фото) За целите на улога во некој филм или заради личен избор – кои славни личности ја...
11 фото докази што сè работат асистентите на ѕвездите Од местење на чевлите на ѕвездите до држење на храната и организирање на патувањ...