Мадона видно остарена без Фотошоп, Том Круз со сменет личен опис – што им прават фил(т)ерите на славните? (фото)

Мадона (63) изгледа многу поразлично без Фотошоп и бројните филтри на Инстаграм, а Том Круз (59) драстично си го променил изгледот по обидот да ги скрие годините со филери, па веднаш се најде на мета на шеги и критики.

madona-vidno-ostarena-bez-fotoshop-tom-kruz-so-smenet-lichen-opis-shto-im-pravat-fil-t-erite-na-slavnite-foto-01.jpg

Разубавувањето со филери, но и со Инстаграм филтри и Фотошоп е популарно кај многумина, но некогаш, особено славните, знаат да претераат. Одличен пример за ова се Том Круз и Мадона.

Со нејзините 63 години, Мадона изгледа навистина добро, но факт е дека зад фотографиите што ги објавува на Инстаграм се „крие“ многу Фотошоп и секакви Инстаграм филтри. 

madona-vidno-ostarena-bez-fotoshop-tom-kruz-so-smenet-lichen-opis-shto-im-pravat-fil-t-erite-na-slavnite-foto-05.JPG

Кога ќе ги погледнете нејзините објави, дефинитивно не би ја погодиле возраста на пејачката, но сега имавме можност да погледнеме како навистина изгледа нејзиното лице.

Мадона беше фотографирана во Њујорк додека водеше хор низ улиците на градот со кој го пееше нејзиниот хит Like A Prayer.

madona-vidno-ostarena-bez-fotoshop-tom-kruz-so-smenet-lichen-opis-shto-im-pravat-fil-t-erite-na-slavnite-foto-06.JPG

madona-vidno-ostarena-bez-fotoshop-tom-kruz-so-smenet-lichen-opis-shto-im-pravat-fil-t-erite-na-slavnite-foto-04.JPG

На папарацо фотките станува јасно дека Мадона е далеку од нереалната слика за себе што ја прикажува на Инстаграм.

Мадона и самата сподели фотки од настанот, а разликата помеѓу нејзината фотка и папарацо фотките е повеќе од очигледна:

madona-vidno-ostarena-bez-fotoshop-tom-kruz-so-smenet-lichen-opis-shto-im-pravat-fil-t-erite-na-slavnite-foto-02.JPG

madona-vidno-ostarena-bez-fotoshop-tom-kruz-so-smenet-lichen-opis-shto-im-pravat-fil-t-erite-na-slavnite-foto-03.JPG

Изгледа годините почнале да претставуваат проблеми и за Том Круз, кој според најновите папарацо фотки, изгледа како да направил некаква корекција на лицето.

59-годишниот актер беше на бејзбол натпревар со неговиот син, а најмногу внимание привлече драстичната промена на неговото лице.

Актерот, за кого многумина ќе се согласат дека изгледа мошне добро за своја возраст, сега изгледаше непрепознатливо. На неговото лице речиси и да немаше брчки и изгледа како да качил некој килограм повеќе.

madona-vidno-ostarena-bez-fotoshop-tom-kruz-so-smenet-lichen-opis-shto-im-pravat-fil-t-erite-na-slavnite-foto-07.JPG

Бидејќи, како што нагласуваат фановите, актерот уште работи на новото продолжение од Mission Impossible и мора да е во топ-форма, може да станува збор за промени за потреба на улогата.

На Твитер почнаа да се споделуваат и шеги на негова сметка:

„Том Круз не старее, туку оди на ужасни третмани што му го дуваат лицето како на жаба“.

madona-vidno-ostarena-bez-fotoshop-tom-kruz-so-smenet-lichen-opis-shto-im-pravat-fil-t-erite-na-slavnite-foto-08.JPG

„Дали сум само јас кој мисли дека ова не е Том Круз, туку само некој тип кој наликува на него?“

„Сега Том Круз изгледа како тетка ми“.

За споредба, како изгледаше актерот пред само некој месец за време на снимањето на новото продолжение на Mission Impossible:

madona-vidno-ostarena-bez-fotoshop-tom-kruz-so-smenet-lichen-opis-shto-im-pravat-fil-t-erite-na-slavnite-foto-09.JPG

Спирова С. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Метју Пери објавувал чудни фотки на Инстаграм – фановите мислат дека си ја предвидел смртта + нови д... Официјалната причина за смртта на Метју Пери сè уште не е откриена, но неговите ...
Му се допаѓа што е пониска од него, ја советувал како да се раздели од Пике  – Дали Шакира и Том Кру... Том Круз ѝ пружил поддршка и рамо за плачење на Шакира додека таа се разделуваше...
Скромната ќерка на Том Круз наполни 18 години - конечно сама ќе реши дали ќе го види татко ѝ по 12 г... Сури Круз цел свој живот живее во сенката на славните родители, нивниот јавен ра...
За 2 месеца ќе одлучи дали сака да го гледа татко ѝ – Сури Круз со мајка ѝ низ Њујорк, а Том Круз во... Два месеца пред да стане полнолетна, Сури Круз опуштено се шета со мајка ѝ низ Њ...
Деми Мур е бикини кралица во Грција на 60 години - рамен стомак, само малку целулит и лице без шминк... Деми Мур е доказ дека жените се секси во секоја деценија од животот, изгледа фит...
Ник Канон, бившиот на Мараја Кери, има 12 деца – не може да ги наброи сите, едното почина од рак Ник Канон и Мараја Кери се венчаа по само два месеца врска, а заедно имаат две д...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg