Буква З - Соновник - најобемниот македонски соновник | Sonovnik - CRNOBELO.com - Results from #30

Соновник - најобемниот македонски соновник | Sonovnik - CRNOBELO.com

Term Main definition
Знаме


Не сте доволно ангажирани, тргнете во акција.

Зоолошка градина

Копнеете по далечно патување.

Зумбул

Ви претстои неочекуван настан или тажен момент. Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg