Буква Ц - Соновник - најобемниот македонски соновник | Sonovnik - CRNOBELO.com - Results from #30

Соновник - најобемниот македонски соновник | Sonovnik - CRNOBELO.com

Term Main definition
Цртање


Ако цртате нешто на сон тоа значи дека има надеж, сите бродови не ви потонале.

Црцорење на птици

Црцорење на птици на сон значи дека ќе бидете среќни, ви претстои добивка.Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg