Театарски претстави


Театарски претстави - мај 2018

 

Репертоар на Театар Комедија за мај 2018

Дата Ден Почеток Претстава
02.05.2018 среда 20.00ч Нешто пропуштаме
03.05.2018 четврток 20.00ч Вардарски пастуви
04.05.2018 петок 20.00ч Жена ми се вика Борис
05.05.2018 сабота 20.00ч Дони Дарк
06.05.2018 недела 20.00ч Чао пријатно (Театар Чао пријатно)
08.05.2018 вторник 20.00ч Бракот е брак
09.05.2018 среда 20.00ч Стујардеси
11.05.2018 петок 20.00ч Не сега драга
12.05.2018 сабота 20.00ч Првин ќе ме земеш, после ќе ме...
15.05.2018 вторник 20.00ч Не сега драга
16.05.2018 среда 20.00ч Сон на летната ноќ
18.05.2018 петок 20.00ч Вардарски пастуви
20.05.2018 недела 20.00ч Чао пријатно
21.05.2018 понеделник 20.00ч Жена ми се вика Борис
22.05.2018 вторник 20.00ч Стујардеси
29.05.2018 вторник 20.00ч Не сега драга
30.05.2018 среда 20.00ч Вардарски пастуви
31.05.2018 четврток 20.00ч Стујардеси (гостување во Струмица)

 

Репертоар на Драмски Театар за мај 2018

Дата Ден Почеток Претстава
11.05.2018 петок 20.00ч Странци
12.05.2018 сабота 20.00ч Странци
15.05.2018 вторник 20.00ч Партија реми
17.05.2018 четврток 12.30ч Лет над кукавичјото гнездо
18.05.2018 петок 20.00ч Како да се ограби банка
19.05.2018 сабота 20.00ч Странци
21.05.2018 понеделник 20.00ч Европа во годината 1942
22.05.2018 вторник 20.00ч Странци
30.05.2018 среда 20.00ч Странци
31.05.2018 четврток 20.00ч Партија реми

 

Репертоар на МНТ за мај 2018

Дата Ден Почеток Претстава
04.05.2018 петок 20.00ч Кец на десетка
08.05.2018 вторник 20.00ч Ничија земја - Гостува на XVII Фестивал на босанскохерцеговската драма, Зеница
08.05.2018 вторник 20.00ч Разговори во четири очи - Гостува во Ј.Х.К. Џинот - Велес
14.05.2018 понеделник 20.00ч Голем студ
15.05.2018 вторник 20.00ч Голем студ
16.05.2018 среда 20.00ч Не се клади на Енглези
19.05.2018 сабота 20.00ч Брачна игра
19.05.2018 сабота 20.00ч Ничија земја - Гостува на Меѓународен театарски фестивал во Благоевград, Р. Бугарија
21.05.2018 понеделник 20.00ч Дух
23.05.2018 среда 19.00ч Царство небеско - Гостување на Народно позориште - Белград, Р. Србија
29.05.2018 вторник 18.00ч Силјан штркот штанца
29.05.2018 вторник 20.00ч Ајнштајновите сништа - Гостување на Југословенско драмско позориште - Р. Србија
30.05.2018 среда 18.00ч Разговор во четири очи
30.05.2018 среда 20.00ч Ајнштајновите сништа - Гостување на Југословенско драмско позориште - Р. Србија
31.05.2018 четврток 18.00ч Животот на Молиер

 

 

 

Најчитани неделава

Најнови игри