Квиз: На кое поле ќе просперирате во 2018-та?


Квиз: На кое поле ќе просперирате во 2018-та?

Секоја година ни носи нови искушенија, предизвици, но и успеси и секој од нас се стреми кон нешто подобро, што не успеал да го постигне во изминатата.

kviz-na-koe-pole-kje-prosperirate-vo-2018-ta-01.jpg

Но, што е она што најмногу го сакате? Нешто за што можеби не сте свесни, или пак не сте размислувале гласно, а постои во вас?

Што не стигнавте да подобрите во минатата година и што ви е главен приоритет оваа 2018-та година? 

Направете го квизот и дознајте на кое поле сте најмногу посветени и каде најмногу ќе просперирате, односно кон што најмногу ќе се стремите. 

На кое поле ќе просперирате во 2018-та?
 1. 1.
  Да запознаам некого
  Да го ставам телото и здравјето во ред
  Нова работа, унапредување, повеќе пари
  Да освојам награда или да добијам признание
 2. 2.
  Недостаток на финансии
  Раскинување и токсична врска
  Промени во кариера/работа
  Туѓото мислење и критиките
 3. 3.
  Се грижам за себе и успевам да одолеам на искушенијата
  Го правам она што ме прави среќен/а
  Создавам нови работи и успевам без ничија помош
  Научив да кажувам „не“ кога е потребно
 4. 4.
  Секогаш се консултирам со блиски и искусни луѓе кои ми даваат добар совет
  Не сакам да ризикувам и секоја одлука што ја носам е добро промислена
  Донесувам одлука според тоа што го сакам и што мислам дека е најдобро за мене во моментот
  Не сакам кога морам да бирам, па носам одлука по случаен избор
 5. 5.
  Сите се успешни и знаат што сакаат од животот
  Тоа се луѓето кои ги сакам и без кои не можам
  Разочаран/а сум од повеќето
  Не ми се потребни други луѓе околу мене

М. М. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Квиз: Кој е крадецот? Дали сакате за момент да се ставите во улогата на детектив и да ѝ помогнете на п...
Квиз: Дали сте добар или лош човек? Дали сте од оние луѓе кои срцето би го дале за другите или секогаш на прво место...
Квиз: Која боја ве опишува во пролет? Сите ја сакаат пролетта, но секој ја доживува оваа сезона на различен начин. ...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg