Трик прашање: Како се вика 5-тата ќерка?


Трик прашање: Како се вика 5-тата ќерка?

Што мислите кое име го одбрале нејзините родители?

trik-prashanje-kako-se-vika-5-tata-kjerka-01.jpg

Taткото на Марија има 5 ќерки:

1. Нана 2. Нене 3. Нини 4.Ноно... Како му се вика 5-тата ќерка?

trik-prashanje-kako-se-vika-5-tata-kjerka-02.jpg

Одговорот е на следната страна...Би можело да ве интересира:

Трик прашање: Што прави 5-тата сестра? Како се забавувате вие со вашите браќа и сестри? Во ова семејство атмосферата е ...
Трик прашање: Колку деца има Дејан? Време е за будење на умот од зимски сон – ве предизвикуваме со трик прашање. ...
Трик прашање: Што лета без крилја и плаче без очи? Ајде тргнете го малку мозокот од секојдневните работни обврски и проблеми и разб...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg