Колку коњи ќе успеете да изброите? Бројот го открива вашиот карактер

Едно од петте сетила кои ги поседува човекот е и сетилото за вид. Очите не само што се најубавиот дел од луѓето, туку се и едни од виталните делови.

Kolku-konji-ke-uspeete-da-izbroite-01.jpg

Начинот на којшто ги гледате работите кажува многу за вас. Моќта на забележување го дефинира типот на вашата личност.

Добро погледнете ја сликата и избројте колку коњи забележавте на неа. Со каков карактер се одликувате?

Kolku-konji-ke-uspeete-da-izbroite-02.jpg

Одговорот побарајте го на следната страна…Би можело да ве интересира:

Визуелен тест кој прецизно ги открива вашите „тајни“ карактеристики – што забележавте најпрво? Нашата перцепција честопати ни кажува многу повеќе отколку што мислиме. Тес...
Откријте детали за вашиот карактер - Која уста ве привлекува најмногу? Сите сме во потрага по сопствениот идентитет. Се чини дека откривањето на сопств...
Тоа што го видовте прво, ќе ви открие од што потајно се плашите и не го покажувате пред другите луѓе Кога ја погледнавте сликата, што прво забележавте на неа – птици, женско лице, г...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg