Играме брза географија: Покрај Грција, кои други држави на буквата „Г“ ги знаете?


Играме брза географија: Покрај Грција, кои други држави на буквата „Г“ ги знаете?

Колку држави на буквата „Г“ знаете? Дали ќе се сетите на сите? Какви оценки имавте по географија?

igrame-brza-geografija-pokraj-grcija-koi-drugi-drzhavi-na-g-gi-znaete-01.jpg

Одговорот е на следната страна...Би можело да ве интересира:

Играме брза географија: Кои држави на буквата „К“ ги знаете? На колку максимум држави чии имиња започнуваат на буквата „К“ во моментов ќе се ...
Играме брза географија: Набројте ни барем 3 села на буквата „А“ во Македонија Дали ја познавате доволно добро нашата држава? Дали на моменти пријателите се ше...
Играме брза географија: Кажете ни ги сите градови на буквата „К“ во Македонија Дали ја сакате играта „Брза географија“? Ајде да се забавуваме малку... Колку гр...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg