Визуелни предизвици со карти - само за оние со големо трпение


Визуелни предизвици со карти - само за оние со големо трпение

Паузирајте од вртење по Инстаграм и Фејсбук и потрошете 5 минути корисно – за да ги размрдате очите на правилен начин.

vizuelni-predizvici-so-karti-samo-za-onie-so-golemo-trpenie-001.jpg

Предизвиците „најди го предметот,“ во случајов скриената карта, се добри за јакнење на способноста за анализирање, за концентрација и изострување на видот.

Предизвикајте го сетилото за вид, но и трпението:

Визуелни предизвици со карти - само за оние со големо трпение
 1. 1. Најди го „кецот“ лист:
  Кликни за одговорот
 2. 2. Најди ја петката лист:
  Кликни за одговорот
 3. 3. Најди ја шестката детелина:
  Кликни за одговорот
 4. 4. Најди ја седмицата срце:
  Кликни за одговорот
 5. 5. Најди ја дамата срце:
  Кликни за одговорот
 6. 6. Најди го „кецот“ баклава:
  Кликни за одговорот
 7. 7. Најди ја двојката детелина:
  Кликни за одговорот
 8. 8. Најди го џандарот лист:
  Кликни за одговорот
 9. 9. Најди ја четворката срце:
  Кликни за одговорот

М. Д. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Што прво ќе видите на сликата открива: Зошто немате среќа во љубовта и како да ја најдете? Доколку сте љубители на тестови кои само со една фотографија ви откриваат нешто ...
Првото што ќе го видите на сликата открива: Како гледате на животот? Погледнете ја илустрацијата и одберете што прво забележавте. Одговорот ќе ви отк...
Што кажува за вас начинот на кој ја носите чантата? Ја носите на рамо и ја држите со рака или ја ставате преку рамо и заборавате нa ...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg