Шеговито трик прашање - ќе се сетите ли кој е одговорот?


Шеговито трик прашање - ќе се сетите ли кој е одговорот?

Расположени ли сте за едно шеговито трик прашање? Лесно е, но дали ќе се сетите на одговорот?

shegovito-trik-prashanje-kje-se-setite-li-koj-e-odgovorot-01.jpg

Одговорот е на следната страна...Би можело да ве интересира:

Трик прашање: Што се човекот и жената? Колку добро се снаоѓате со трик прашања? Ајде тестирајте се со ова... Колку д...
Трик прашање: Што е тоа што секогаш доаѓа, но никогаш не пристигнува? Дали сметате дека сте човек со кликер? Ќе се сетите ли на одговорот на ова интер...
Шеговито трик прашање: Како се вика кога еден маж живее само со една жена? Дали се сметате за личност со добра смисла за хумор? Ако е така, тогаш сигурно ќ...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg