21.12.2012 - Крај на светот


21.12.2012 - Крај на светот

kraj-na-svetot-povekjeНајновиот знак кој што беше пронајден во едно жито во Велика Британија можно е да претставува порака за земјата. Знакот што беше пронајден е знак...

 

kraj-na-svetot

...од Мајанскиот календар кој што значи крај на светот кој што според мајанскиот календар би бил на 21 Декември 2012 година.

Според многу луѓе кои што го познаваат мајанскиот календар ова било само една опомена од Вонземјаните до земјата дека се ближи крај на светот.

“Се претпоставува дека е предупредување за пристигнувањето на крајот на светот.

Овој знак е сериозен предупредувач за можниот голем настан во 2012.“ - вели Карен Александер, експерт за оваа појава.

Би можело да ве интересира:

Сите ја исмеваат „сиромашната“ новогодишната елка во центарот на Рим (... Новогодишната елка на Piazza Venezia очигледно потпаднала под празничниот стрес,...
Мажите десно, жените лево: Италијанската плажа која со ѕид ги дели маж... Ѕидот на плажа во Трст бил изграден во 1903-та година, со цел да ги одвои мажите...
Раскошната свадба на некогашната мисица на Австралија - фустан со Свар... Прекрасната Моника блесна на својот значаен ден во две венчаници, а цветните мот...

Најнови игри

Повеќепати го имав истото искуство дека кога на животот ќе му кажеш мирно и решително, но многу решително: „Ти верувам, направи што мораш“, животот има неверојатен начин да одговори на тоа што ти е потребно.
Олга Илин

Последни коментари