ВИДЕО: Трубачи им свират на српски туристи во вода во Паралија

Трубачи им свират на српски туристи во вода во ПаралијаСо иницијатива од страна на српски бизнисмен, деновиве хит се трубачите кои во вода им прават атмосфера на српските туристи во Паралија.