ВИДЕО: 10 кралски парови што ќе направат да заборавите на Хари и Меган

10 кралски парови што ќе направат да заборавите на Хари и МеганВеќе добро знаете што се случува во британското кралско семејство. Но, покрај прекрасните британски кралски парови, дали знаете нешто повеќе за другите кралски парови во светот, како на пример за принцот Карл Филип, принцезата Викторија, кралицата Летиција и нивните втори половини?