ВИДЕО: Што прави Гвинет Палтроу пред спиење за на 45 години кожата да ѝ блеска?

Што прави Гвинет Палтроу пред спиење за на 45 години кожата да ѝ блеска?Бањање, пилинг на скалпот, четкање на кожата, пилинг за детоксикација, нанесување маски, серуми и креми за лице за омекнување и подмладување на кожата. Погледнете како изгледа рутината пред спиење на Гвинет Палтроу.