ВИДЕО: Спас за жените кои мораат да носат очила додека се шминкаат

Спас за жените кои мораат да носат очила додека се шминкаатЕден едноставени дизајн конечно ќе го реши проблемот на секоја жена која носи очила со диоптер, а сака сама да си ги нашминка очите.