ВИДЕО: 10 правила кои Ким Кардашијан го тера Канје Вест да ги почитува

10 правила кои Ким Кардашијан го тера Канје Вест да ги почитуваКанје Вест има огромно влијание врз животот на Ким Кардашијан од тоа што облекува до што става на Твитер, но и Ким има сет правила за сопругот. На пример Ким му има поставено правило дека во животот не сака да имаат повеќе од 4 деца затоа што ќе нема доволно време за да им посвети на сите.