ВИДЕО: 10 ѕвезди кои зад себе имаат неуспешни обиди за друга професија

10 ѕвезди кои зад себе имаат неуспешни обиди за друга професијаИ славните имаат обиди да ја променат професијата или барем да се пробаат на некое друго поле. Но, кај нив е лошо што сите им ги следат неуспесите.