ВИДЕО: 5-минутен тренинг кој ветува рамен стомак за 30 дена

5-минутен тренинг кој ветува рамен стомак за 30 денаАко ви треба тренинг кој со сигурност ќе ви го израмни стомакот, а притоа сакате вежби кои можете да ги практикувате и дома, задолжително изгледајте го видеото.