ВИДЕО: TMZ има снимка од нападот на Карди Би врз Ники Минаж

TMZ има снимка од нападот на Карди Би врз Ники МинажTMZ како и во многу случаи претходно, така и за време на најновиот инцидент помеѓу Карди Би и Ники Минаж, се најде на право место во право време со човек кој ќе го сними нападот.