ВИДЕО: 73 брзи прашања за Лејди Гага

73 брзи прашања за Лејди ГагаVogue е познат по видео-серијалите со славни личности кои треба брзо да одговорат на многу прашања, а најновото е со Лејди Гага, снимано во нејзиниот дом во Лос Анџелес.