ВИДЕО: 4 причини зошто девојките мислат дека сте непривлечни

4 причини зошто девојките мислат дека сте непривлечниЗошто никако не ви оди со девојките? Има одредени работи кои веројатно ги правите несвесно, а никој нема храброст да ви укаже на грешките.