ВИДЕО: На кои ѕвезди Холивуд им наложи дека треба да симнат килограми за улога?

На кои ѕвезди Холивуд им наложи дека треба да симнат килограми за улога?Тие глумат одлично и имаат завидна листа на улоги зад нив, сепак Холивуд им поставува нови препреки. Кејт Бекинсејл е една од актерките која мораше да ослабе за улога за да влезе во т.н. холивудски стандарди.