ВИДЕО: Предизвикувачки атракции низ светот за луѓето кои сакаат висина и адреналин

Предизвикувачки атракции низ светот за луѓето кои сакаат висина и адреналинОд човечки катапулт во Нов Зеланд до банџи скокање од огромен кран во океан и слободно паѓање од висина во мрежа – погледнете ги најпредизвикувачките атракции низ светот за сите оние кои сакаат висина и адреналин.