ВИДЕО: Предизвик: Деца добиваат 100 долари и 1 час да ги потрошат

Предизвик: Деца добиваат 100 долари и 1 час да ги потрошатСлучајно одбрани деца добиваат 100 долари и 1 час да ги потрошат сите, ако не ги потрошат за тоа време, нема да добијат ништо. Од донирање на други луѓе, до слатки и работи за на училиште – погледнете на што ги трошат парите овие дечиња.