ВИДЕО: Како изгледа есента во различни земји низ светот?

Како изгледа есента во различни земји низ светот?Есента во некои земји низ светот е сезона на прослави, па така Oktoberfest е најголемиот настан што се случува во овој период во Минхен, во Онтарио есента се карактеризира со јаболка, а во некои делови на Италија со грозје. Погледнете како изгледа есента во неколку места низ светот.