ВИДЕО: Ситници кои го олеснуваат животот

Ситници кои го олеснуваат живототКако даската од тоалетната школка секогаш да биде спуштена, како другиот да не ви го краде ќебето навечер и уште неколку трикови кои ќе го направат секојдневието полесно.