ВИДЕО: Трикови со кои пакувањето е полесно

Трикови со кои пакувањето е полесноАко сакате да патувате со минимален багаж и да не доплаќате за големи куфери и торби, ви требаат овие неколку трикови со чија помош ќе ви собере сè.