ВИДЕО: Хипнотизирачки таван над ресторан во Грција

Хипнотизирачки таван над ресторан во ГрцијаДеновиве вирално се прошири видеото од генијалниот таван кој има моќ да ги хипнотизира гостите во Romanos Costa Navarino ресортот во Грција, ако доволно долго гледаат во него. Веруваме дека и вие неколкупати ќе го пуштите видеото одново и одново.