ВИДЕО: 25 работи на кои Кајли Џенер ги троши милионите

25 работи на кои Кајли Џенер ги троши милионитеКајли Џенер има богатство од речиси милијарда долари. Таа троши вртоглави суми на колички, играчки и облека за нејзината ќерка Сторми. На што друго Кајли ги троши милионите?