ВИДЕО: 15 познати личности кои имаат тајни профили на социјалните мрежи

15 познати личности кои имаат тајни профили на социјалните мрежиЏенифер Лоренс отсекогаш говорела против социјалните мрежи, но сепак има еден лажен профил од каде набљудува што постираат другите.